Sztárok

Az X-Faktor ikrei: “Nem azért jöttünk ide, hogy kiessünk!”

Nagy Feró a szépségen kívül semmilyen értéket nem tudott észrevenni a Hajdu ikrek szombati produkciójában. A lányok pedig láthatóan megrogytak a mentor véleménye hallatán. Olvasóink egy része szerint csupán arról van szó, hogy Mariann és Bea még nem nőtt fel a feladathoz. Az első élő show után a lányok maguk mondták el, hogyan élték meg a műsort.

Az X-Faktor Ikrei: „Nem azért jöttünk ide, hogy kiessünk!”Az első sokk után Mariann már nem látta lehetetlennek, hogy egyszer bebizonyítsák Ferónak, hogy nem unalmas kamaszlányok. „Tisztelem, hogy kimondta az őszinte véleményét, mert ez építőleg hat ránk, és dolgozni fogunk rajta, hogy ne legyen a produkciónk unalmas” – mondta Mariann. Ikertestvére, Bea azonban nem volt ennyire optimista. „A színpadon az a pár mondat Ferótól olyan volt, mint a hideg zuhany, de most, pár perccel később már úgy érezzük, hogy muszáj felszívnunk magunkat.”

„Akarva-akaratlan is fel fogunk nőni a feladathoz” Sokan úgy gondolják, a 17 éves lányok még nem álltak készen az X-Faktorra, talán várniuk kellett volna még egy évet. „Szerintem akarva-akaratlan is fel fogunk nőni a feladathoz, mivel ilyen élethelyzetben vagyunk. Ugyanakkor egyik pillanatról a másikra sem lehet felnőni, szóval szerintünk inkább az a fontos, hogy lássák a fejlődést” – mondták egybehangzóan az ikrek, akik azzal is tisztában vannak, hogy a színpadi jelenlét egyelőre nem az erősségük. Bea azt is elárulta, miért van ez így. „Minket a komolyzene tett talán kicsit merevvé. Ez adott egy olyan szellemi létet, amitől nem kicsapongóvá, hanem visszafogottá váltunk. Ez a fajta zárkózottság sajnos meglátszik rajtunk. Az ottani merev szabályokkal ellentétben itt szabadon kellene mozognunk” – ecseteli Hajdu Bea.

„Csalódás lenne, ha kiesnénk”
A lányok azt állítják, hogy a kulisszák mögött nagyon viccesek. Ám a kiesés gondolatától azonnal elkomorodtak, főleg Mariann. „Nálam zuhanás lesz. Magamba. Eszméletlen nagy csalódás lenne. Úgy érzem, összetörnék. Én nem azért jöttem ebbe a műsorba, hogy kiessek.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top