Sztárok

Visszakönyörögte magát feleségéhez Charlie Sheen – fotók

A drog- és alkoholproblémákkal küzdő Charlie Sheen most épp tiszta időszakát éli. Ez nemcsak a tiszta tekintetéből látszik, hanem abból is, hogy ismét első feleségével, Denise Richards színésznővel randizik.

Charlie Sheen és Denise Richards négy évig voltak házasok, kapcsolatukból két lánygyermek született, Sam és Lola. Habár a pár 2006-ban elvált, máig egymás közelében maradtak, és a hírek szerint újra randevúznak. Pénteken este például együtt vacsoráztak egy New York-i étteremben. „Charlie többször védelmezően ölelte át Denise-t, nagyon boldognak tűntek” – nyilatkoztak a szemtanúk. A páros a fotósokkal is kedves volt, nem is próbálták titkolni találkájukat. Összeölelkezve sétáltak ki az étteremből.

Első feleségével randizik az iszákos Charlie Sheen - lebuktató fotók
Első feleségével randizik az iszákos Charlie Sheen - lebuktató fotók

A párosnak jó pár oka volt az ünneplése. Denise néhány hónapja fogadott örökbe egy kisbabát, akit édesanyja után Eloise Joninak keresztelt el. Egy interjúban elmondta: volt férje támogatta őt az adoptálásban. Sheen ráadásul Denise háza mellett vett egy hatalmas villát, hogy mindig a lányai közelében legyen. Habár a férfi 2008-ban újra házasodott, és abból a kapcsolatából is születtek gyermekei, és az a házassága is tönkrement, barátai szerint Richards lenne az igazi támasz a férfi számára. „Ő nem rúgott bele Charlie-ba, amikor padlóra került” – mondták Sheen barátai, akik hozzátették, Sheen és Richards minden hétvégén közösen mennek el lányuk focimeccsére.

Fotó: www.dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top