Sztárok

Stohl tucatszor megcsalta a feleségét

Nem is tagadja a börtönbüntetését töltő színész, hogy megőrül a csinos nőkért. Életrajzi könyvében bevallja, házasemberként rengetegszer félrelépett – írja a Bors.

Stohl imádja leigázni a nőket„A hódítás folyamatát élvezem. A játékot szeretem, ahogy közel férkőzöm, becserkészem, leigázom, magamhoz láncolom őket” – részletezi „csajozási szokásait” a 10 hónapos börtönbüntetésre ítélt Stohl András. Saját bevallása szerint rengeteg partnerrel szerelmeskedett. „Iszonyatosan szeretem a nőket, minden porcikájukat. (…) Imádom, ha egy nő szép, és ha szépen jár” – állítja a színész, akit már egy szemkontaktus is kielégít, mert az már neki egy aktusnak számít.

A hamarosan megjelenő életrajzi könyvében őszintén beszél a félrelépéseiről. „Borzalmas dolgokat csináltam az első feleségemmel, Évával. Nagyon sokszor megcsaltam. Azt hittem, hogy mindent lehet, mert annyira szeret, hogy bármit megbocsát. És mindent megbocsátott, 12 éven át” – vallotta be. Hűtlenkedéséről megjegyzi, az állandó bizonyítási vágya hajtotta újabb és újabb félrelépésekhez. „Egy férfi azért akar megkapni egy nőt, mert birtokolni akarta. Vagy a testét, vagy a lelkét, vagy mind a kettőt. Mert a hatalom, az egy édes érzés” – állítja Stohl, akit boldoggá tett, ha elérte, hogy uralkodhat egy nő fölött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top