Sztárok

Összesen 56 kilót fogytak az X-faktorosok!

Nemcsak az idei, de a tavalyi X-faktorosok is őrült fogyókúrába kezdtek. Sőt még a mentorok is megszabadultak az úszógumiktól. Hogy csinálták?

Összesen 56 kilót fogytak az X-Faktorosok!Tarány Tamás: –15 kiló
Az idei X-Faktor egyik döntősét, Tarány Tamást korábban még Nagy Feró is „támadta” a súlya miatt. Ám Tamás már közel 15 kilóval könnyebb. „Rengeteg önbizalmat kaptam az X-Faktortól. Gyerekkoromban egy betegség miatt kövér kisgyerek lettem. Bár a középiskolában sem voltam vékony, soha nem bántottak a túlsúlyom miatt” – mondta a Nők Lapja Cafénak Tamás.

Géczi András: –23 kiló
A gödöllői fiú a Mentorok Házában vérzett el, így nem jutott be a legjobb tizenkettő közé. De kemény diétával készült az X-Faktorra, így a selejtezőre 23 kilót (!!!) fogyott! „Négy hónap alatt sikerült lefogynom 23 kilót, úgyhogy most már csak 70 vagyok. Egy egyszerű szétválasztó diétával sikerült megszabadulnom a feleslegtől, ami az utóbbi időben már nagyon zavart” – nyilatkozta korábban András.

Összesen 56 kilót fogytak az X-Faktorosok!Janicsák Veca: –10 kiló
Novemberi nagykoncertjére eddig tíz kiló súlyfelesleget dobott le Janicsák Veca, az X-Faktor tavalyi előadója. Veca semmilyen csodaszert nem használt. Azt mondja, egészségesen táplálkozik, igyekszik sokat sétálni kutyájával és lovagolni jár. 

Geszti Péter: –8 kiló
Nemcsak az énekesek, de a mentorok is diétáztak a műsor előtt. Geszti például 8 kilót fogyott, amikor ezt Barabás Évi észrevette a Reggeliben, Geszti ki is húzta magát. „Muszáj volt lefogynom, mert Nagy Feró nagyon belehúzott. A múltkor láttam a tévében, hogy erőgépeken küzd, és fitogtatja, mennyire fitt, jót is röhögtem rajta…” – ecsetelte Geszti, aki úgy látszik, a békülés ellenére még most is oda-odaszúr mentortársának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top