Sztárok

“A barátnőm nagyon félt a rajongóktól”

Tarány Tamás csak a fejét tudta fogni, amikor kiderült, hogy bekerült a legjobb tizenkét énekes közé. Az X-Faktor mackós alkatú versenyzője korábban, biztonsági őrként, álmodni sem mert arról, ami most rá vár. És az önbizalma sem volt soha igazán a helyén.
Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Tamás úgy érzi, nagyon rezgett a léc a lába alatt a mentorházban, mert nem tudta a maximális tudását nyújtani. „Amíg a sorsomról döntöttek, egész nap egy szobában ültem elzárva a többiektől a kétségeim közt. Amikor Miklós elé álltam, semmit nem tudtam kiolvasni a tekintetéből. Rettegtem. Amint kimondta, hogy bent vagyok, akkora sokkot kaptam, hogy csak a fejemet tudtam fogni, majd Miki nyakába borultam” – emlékszik vissza Tamás, aki először kicsit tartott a mentorától, de a közös munka során kiderült, hogy Malek a képernyőn teljesen más, mint az életben. „A tévében az jön le róla, hogy egy merev ember, aki marha komoly. Élőben pedig végtelenül laza, jó fej és nagyon közvetlen. Olyan, mintha a bátyám lenne.”

„A lányok lelki társa voltam”
Tamás rengeteg önbizalmat kap a stábtól, már most lefogyott 15 kilót. „Rengeteg önbizalmat kaptam az X-Faktortól. Gyerekkoromban asztmás voltam, és a szteroidos gyógyszerek miatt kövér kisgyerek lettem. Bár a középiskolában sem voltam vékony, soha nem bántottak a túlsúlyom miatt.” Sőt jó humora miatt ő volt a társaság középpontja. „A fiúk a méretem miatt nem bántottak, a lányoknak pedig én voltam a lelki társuk, akitől persze nem akartak semmit az égvilágon. Szóval nem volt náluk nagy sikerem, de barátként szerettek. Mindenesetre nem voltam egy Adonisz” – nevet.

„A kedvesem félt engem, hogy mi lesz a körülöttem sertepertélő nőkkel”
Tamás önbizalma egyre nő, és már most rengeteg tinilány les rá az X-faktoros lakásuk előtt. „Nagyon jólesik az egómnak ez a rajongás, és persze érdekelnek a nők. De egy bizonyos ponton túl soha nem mennék.” Az énekes szíve ugyanis foglalt: szerelme teljes mellszélességgel áll mögötte, bár már most aggódik egy kicsit, hogy mi lesz, ha Tamást beszippantja a show-biznisz. „Nagyon félt engem, hogy mi lesz a körülöttem sertepertélő nőkkel. De nincs oka aggódni, a mi kapcsolatunk sziklaszilárd, semmi sem állhat közénk.”

Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTL Klub Sajtóklub

FELHÍVÁS!

Biztonsági őrként dolgozol és úgy érzed, tehetséges vagy? Szerinted te lehetnél a következő Tabáni István vagy Tarány Tamás? Jelentkezz! A Nők Lapja Café most az ország legtehetségesebb biztonsági őr-énekesét keresi! Írj emailt a sztarok@nlcafe.hu címre! 

Mi a biztonságiak titka? A Nők Lapja Café kinyomozta; nemsokára olvashatod oldalunkon az eredményt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top