Sztárok

Celeb lánykérés élő adásban: Ripacskodás vagy romantikus?

Feltűnési viszketegség? Ripacskodás? Vagy igazi romantikus gesztus, ha egy celeb élő adásban kéri meg kedvese kezét?

Celeb lánykérés élőadásban: Ripacskodás vagy romantikus?Jáksó László
Szerintünk: aranyos

Most vasárnap a Heti Hetes felvételén az egyik témáról jutott eszébe Jáksó Lászlónak megkérdezni kedvesét, hozzámegy-e feleségül. „Arról szólt a hír, hogy valamelyik országban bevezették a kétéves próbaházasságot. Ezen elgondolkodtam, mert már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy mi lenne, ha mi ketten egybekelnénk. Éva pont velem szemben, a kamera alatt ült. Ránéztem, és egy hirtelen ötlettől vezérelve feltettem neki a kérdést. Azt hiszem, erre nem számított” – mesélte Jáksó, aki később hivatalos keretek között is megkéri a lány kezét.

Celeb lánykérés élő adásban: Ripacskodás vagy romantikus?Robbie Williams
Szerintünk: romantikus

Az angol szupersztár 2009-ben egy ausztrál rádió élő adásában kérte meg színésznő barátnője, Ayda Field kezét, igencsak meglepve ezzel a hallgatókat. Robbie a 2DayFM adó egyik műsorában népszerűsítette a Reality Killed the Video Star című lemezt. A rádióba barátnője is elkísérte. Az adás alatt az egyik műsorvezető azzal fordult a zenészhez, hogy Sydney-ben bizony már sok híresség jelentette be eljegyzését. Williams erre barátnőjére nézett, és azt kérdezte: „Van, akihez hozzámennél?” A színésznő csak annyit bírt mondani az alkalmi lánykérésre: „Ez annyira béna.” Williams ezután újra megkérdezte, hogy Field hozzámenne-e? A zenész barátnője kis gondolkodási szünet után igent mondott. A rádióműsor házigazdája saját gyűrűjét adta oda Robbie-nak, azzal jegyezte el kedvesét. Azóta össze is házasodtak, és legutóbbi nyilatkozatukban azt mondták, 2012-ben szeretnének szülők lenni.

Celeb lánykérés élő adásban: Ripacskodás vagy romantikus?Fekete Dávid
Szerintünk: gagyi

Fekete Dávid a TV2 Mr. és Mrs. című műsorának felvételén kérte meg barátnője, Laura kezét. Egyesek szerint ez nagyon romantikus gesztus volt, szerintünk azonban egyszerűen gagyi. Mert az jópofa, ha egy időjárás-jelentő két felhőcske között teszi fel a nagy kérdést, az azonban már nem, ha egy énekes egy „szerelmespáros-vetélkedős” műsorban kicsit megrendezettnek tűnő lánykérést hajt végre. Persze a fiatal hölgy könnyes szemmel mondott igent, s pár hónappal később össze is házasodtak.
Egyébként akár gratulálhatnánk is Dávidnak, mert nagyon érzi, mi kell a bulvármédiának. Egyik klipjében ugyanis oltár elé állt barátnőjével és eljátszották az esküvőt. A forgatásról „valahogyan” kiszivárogtak fotók, és volt olyan napilap, ami le is közölte, mert elhitte: igazi esküvőről van szó. Az azonban tény: nem tudjuk, ki adta ki ezeket a „kamufotókat”…

Celeb lánykérés élő adásban: Ripacskodás vagy romantikus?Liptai Claudia
Szerintünk:
kedves, de nem az igazi
Nekünk Claudia és Gesztesi Károly olyan volt, mint Pitt és Aniston. Aranyosak voltak együtt, és szerintünk nekik még ma is együtt kéne lenniük, de ebbe semmi beleszólásunk nincs. Mindenesetre Gesztesi érthetetlen módját választotta a lánykérésnek. Ugyanis Gesztesi annak idején Schobert Norbit küldte be a Mokka élő adásba, hogy a nevében kérje meg szerelme kezét. Claudia szóhoz sem jutott. Majd végül így felelt: „Tényleg elvesz feleségül? Hát jó… Annyira zavarba vagyok, hogy nem tudok mit mondani.” Lánykérés után itt is volt esküvő, de sajnos válás is…

 

A(z) “Szerinted melyik lánykérés volt a legőszintébb?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Jáksó László – Heti Hetes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top