Sztárok

Itt találod Budapesten Brad Pittet! – pontos leírás csak nálunk

Elindul a nagy sztárvadászat! A Nők Lapja Cafe segítségével most Brad Pitt és Angelina Jolie nyomába eredhetsz. Megmondjuk, merre menj, hogy találkozhass a sztárpárral fővárosunkban.

ITT találod Budapesten Brad PittetSzigorú intézkedések mellett, agresszív testőrrel érkeztek meg Angelina, Brad és a gyerekek Magyarországra. Mi azonban kiderítettük, mikor hová érdemes menni, hogy találkozhassanak velük.

Itt találod Budapesten Brad Pittet! - pontos leírás csak nálunkA várakozást érdemes már hétvégén a budai hegyekben kezdeni, a máriaremetei Cirbolya utcában. Itt áll ugyanis az a villa, amelybe Bradék idén is beköltöztek. A kitartóbbaknak ajánljuk a ház mögötti kis erdős részt. Aki tud fára mászni, az még szerencsével is járhat, bár a külföldi fotósok nagy része mind helikopterről készítette a képeket a házról, vagy éppen a kertben kávézgató színészről.

Itt találod Budapesten Brad Pittet! - pontos leírás csak nálunkA térképkeresőben aztán érdemes megtalálni a legegyszerűbb útvonalat a Cirbolya utca és az Aréna Pláza között. A bevásárlóközpont melletti Főtaxi-állomás fog ugyanis a zombik találkozóhelyeként szolgálni. „Engem felvettek Brad Pitt zombis filmjébe. Szombaton már forgatjuk is. Az Aréna Pláza mellett van a taxis csarnok, oda kell menniük a zombiknak. Azt mondták, ott fogunk átöltözni, meg ott sminkelnek minket. Onnan aztán autóval vagy busszal szállítanak majd bennünket. Állítólag metróban is forgatnak majd” – mondta el László, aki maga is zombiként fog szerepelni majd a World War Z című filmben.

Itt találod Budapesten Brad Pittet! - pontos leírás csak nálunkMivel a forgatás már vasárnap elkezdődik, a Kőbányai Konzervgyárhoz sem árt ha elsétálnak a Brad Pitt-rajongók, ugyanis ott lesz a  forgatás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top