Sztárok

Apjuk ruhájába öltöztek Michael Jackson gyerekei – fotó

Emlékkoncertet tartottak Jackson gyermekei édesapjuk tiszteletére. Az 50 ezer fős tömeg előtt Beyoncé és Christina Aguilera is fellépett.

Megdöbbentő! Michael Jackson utolsó szavai„Ez nem a perről szól. Nem a haláláról szól. Ez az élete és a zene ünnepléséről szól!” – mondta Jennifer Hudson, aki számos más hírességgel és az énekes gyermekeivel együtt lépett színpadra. A megemlékezést szombat este a cardiffi Millennium Stadionban tartották. Beyoncé az I Wanna Be Where You Are című dalt adta elő egy különleges videofelvételen.
Később Jackson gyermekei is színpadra léptek. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk ezen a különleges éjszakán, és édesapánk emléke előtt tiszteleghetünk” – mondta a 13 éves Paris, aki testvéreivel együtt apja egy-egy jellegzetes korszakát idéző ruhát viselt.

Közben zajlik Jackson orvosának, dr. Conrad Murray-nek a pere. Mint kiderült, Jackson utolsó gondolatai az alvás körül forogtak, annyira kikészítette már a régóta tartó álmatlanság. „Tejet szeretnék. Kérlek, adj nekem!” – dr. Conrad Murray szerint ezek voltak az énekes utolsó szavai. Jackson tej alatt a Propofol nevű gyógyszert értette, amitől el tudott aludni.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top