Sztárok

Újabb per vár Stohlra

A színész börtönbe menetele előtt újra felajánlotta áldozatának, Pali bácsinak az egymillió forintot.

Milliókat követelnek StohltólStohl állítólag már letétbe is helyezte ezt az összeget, a Kaincz Pálnak írott levelében pedig állítólag az áll: ha az idős férfi ezt nem fogadja el, akkor nem kap semmit. „Felháborító, amit Stohl művel. A baleset óta súlyos anyagi problémákkal küszködünk, azóta sem tudtunk új autót vásárolni, de arra sincs pénzünk, hogy béreljünk. Most meg nagy kegyesen a több hónapja állítólag letétbe helyezett egymillióval le akarja tudni a nekünk okozott anyagi és erkölcsi károkat” – nyilatkozta a férfi a Blikknek, korábban pedig azt mondta, mégis kéri az egymilliót. Jelenlegi legnagyobb problémájuk, hogy lányával almaszüretre mennének, de nincs mivel. Pali bácsit ügyvédje is biztatja, dr. Mester Csaba kijelentette: ragaszkodnak a 12 millióhoz, és ha kell, perre is mennek ezért. Az ügyvéd mindezt arra alapozza, hogy majd bebizonyítják, ügyfelének valóban maradandó sérülései keletkeztek.
Stohl közben könyveket kért otthonról, az első kéthetes beszoktatási idő alatt ugyanis még nem dolgozhat, egyszemélyes cellájában pedig unatkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top