Sztárok

Beszédes fotók! Gömbölyödik Aniston és Oroszlán Szonja hasa

Gyanúsan gömbölyödik Jennifer Aniston és Oroszlán Szonja pocakja. Mindkét színésznő féltve óvja magánéletét, nem tudni, hogy tényleg babát várnak-e, de igencsak beszédes fotók készültek róluk az elmúlt napokban.

Ahogy Storyonline csütörtökön megírta, a legfrissebb fotók tanúsága szerint a 42 éves Aniston kisbabát vár barátjától, Justin Theroux-tól.  Minden ellesett fotó árulkodik: Jennifer hasa gömbölyödik, a mellei csak úgy feszülnek a legújabb képeken, és bizony már a popsiján is akad egy kis súlyfelesleg. Ráadásul Aniston egyre többször fordul meg egy Los Angeles-i nőgyógyászati magánklinika rendelőjében.

Mondhatni beszédes fotókat közölt a mai BEST magazin Oroszlán Szonjáról, hiszen aki akarja, máris „beleláthatja”, hogy a gyönyörű színésznő anyai örömök elé néz. A Szonjáról készült fotókat és a blogjában megtalálható beszédes bejegyzéseket megtalálhatod a friss BEST magazinban!

Még több részlet Oroszlán Szonjáról, itt!

 
Beszédes fotók! Gömbölyödik Aniston és Oroszlán Szonja hasa
 
Beszédes fotók! Gömbölyödik Aniston és Oroszlán Szonja hasa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top