Sztárok

Újabb fotók kerültek elő Ashton Kutcher orgiájáról

Előkerültek azok a felvételek, amelyek akkor készültek, amikor Ashton Kutcher egy szállodai szobában négy nővel bulizott a házassági évfordulóján. A sztár még mindig cáfolja a megcsalás tényét.
Újabb fotók kerültek elő Ashton Kutcher orgiájáról
 

„Négy meztelen lánnyal fürdőzött és vodkát vedelt szeptember 23-án, a házassági évfordulóján Ashton Kutcher” – mindezt az egyik résztvevő közeli barátja állította néhány napja. Nos, a barát nem hazudott, ugyanis előkerültek azok a képek, melyek tanúsítják, mi történt a San Diegó-i luxusszálloda 12. emeletén lévő lakosztályban.
Kutcher – a már sokat emlegetett – 23 éves Sara Lealen kívül még három nővel töltötte az éjszakát, pucéran fürdőztek és rengeteget ittak. De az éjszakát csak Sara töltötte a színésszel, a lány állítása szerint lefeküdtek egymással. A fotókat több oldalon közölte az amerikai Star magazin, ami megsemmisítő csapás volt a csalást állandóan tagadó Ashton Kutcher számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top