Sztárok

Gyönyörű kismama Dobó Kata – fotó

Október 2-án újra rózsaszínbe borult a Lánchíd. Az Egészség Hídja Összefogás eseményén minden eddiginél többen vettek részt. A felvonulók között volt Dobó Kata és Tóth Gabi is.
fotó: //www.egeszseghid.hu
fotó: http://www.egeszseghid.hu

Immár boldog kismamaként vett részt az Egészség Hídja Összefogás eseményén Dobó Kata színésznő. Nem ő volt az egyetlen ismert hölgy, aki felhívta a figyelmet az emlőrák elleni küzdelemre és arra, hogy mennyire fontos, hogy időben felismerjük a betegséget az önvizsgálattal. Kata mellett ott volt a rendezvényen Tóth Gabi, Ungár Anikó és Sebestyén Márta is.
„Amióta tudom, hogy kisbabát várok, még jobban odafigyelek magamra, és még többet teszek az egészségemért. A jóga nemcsak fizikailag, de lelkileg és mentálisan is rendbe tesz, ami a betegségek megelőzése szempontjából alapvető fontosságú. Ne hanyagoljuk el magunkat – az érzéseinket és a testünket sem” – nyilatkozta néhány hete a Marie Claire magazinnak Dobó Kata.

 

Nézd meg az Egészség hídja rendezvényen készült fotókat, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top