Sztárok

A legkülönösebb celeb válóper várható

Nem mindennapi válása lesz Ashton Kutchernek és Demi Moore-nak, ha úgy döntenek, hogy örökre külön mennek.

A legkülöncebb celeb válópere várhatóKutcher és Moore ugyanis a Kabbala követői, Kabbala-esküvőt tartottak hat évvel ezelőtt, így a válásuk nem a bíróságon, ügyvédek jelenlétében zajlik majd – ha valóban végleg különválnak –, hanem egy Kabbala-központban. Felkerestük Fogl Hanát, a Kabbala Központ Magyarország tanárát, aki általánosságban elmondta, mit is kell tennie egy olyan párnak, akik hasonló cipőben járnak, mint Demi és Ashton. „A Kabbala egy eszköz, egy útmutató a teljesebb és gazdagabb élethez, mind spirituális, mind fizikális szinten. Amikor egy pár úgy határoz, hogy összekötik az életüket, kabbalisztikus szempontból a lelkük eggyé válik. Ez a házasság a Kabbala szerint. A válás mint olyan a két fél szabad akaratának a függvénye, és speciális kabbalisztikus meditációkkal történik meg” – mondta Hana.

Ha tehát Demi szabadulni akar csalfa hitvesétől, akkor mondhatni „ki kell szakadnia Ashton lelkéből”, bármit jelentsen is ez. Kutcher és Moore hat éve házasok. A férfiról már többször pletykálták, hogy megcsalta nejét, ám legutóbb nem tudta kidumálni magát. Állítólag a hatodik házassági évfordulóján vitte szobára a 23 éves Sara Lealt, akivel már nyár eleje óta ismerik egymást. Moore először a Twitteren üzent urának, majd pénteken hajlandó volt találkozni Ashtonnal egy Kabbala-központban. Azért akkor, mert arra a napra esett zsidó újév ünnepe, és úgy tartják, akkor minden bűnünket elmossák.

A másik ismert Kabbala-hívő Madonna, aki 2008-ban vált el férjétől, Guy Ritchie-től. A Daily Mail akkori információi szerint a vallás vezetői azt kérték az énekesnőtől, hogy igyekezzen megegyezni volt szerelmével peren kívül, mert túlságosan sok botrány volt a válása körül. 

 

A(z) “Te hogyan döntenél Demi Moore helyében?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Elhagynám Kutchert azonnal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top