Sztárok

Egymásnak estek a mentorok az X-Faktorban!

Óriási veszekedés tört ki az X-Faktor mentorai között – írja a Bors. A vitát Fehér Zoltán váltotta ki. A mentorok tudják, hogy a fiúnak kimagasló énektudása van, de eltérő zenei ízlésük miatt nem mindenki szavazott rá igennel.

Egymásnak estek a mentorok az X-Faktorban!A vasárnap esti X-Faktorban láthatjuk, hogy minden eddiginél többet és indulatosabban vitatkozott az X-Faktor négy mentora Fehér Zoltán sorsáról. Miközben Malek és Keresztes rajongását fejezte ki a fiúnak már a selejtezőn, Geszti azért hangot adott félelmének is. „Ha nem szúrod el, ha nem jönnek a modoroskodások, és nem indulsz el a »jimmysedés« útján, akkor itt nagyon nagy dolgok történhetnek veled… Úgyhogy ne bízd el magad, de itt komoly dolgok várhatnak rád” – summázta tanácsait a Gringo Sztár frontembere még a selejtezőn.

A táborban azonban Zoli még inkább kettészakította a mentorokat. „Nála merült fel először az, hogy az X-Faktor nem pusztán énekverseny. Nemcsak a technika számít, hanem a személyiség is. Volt, akit meggyőzött a magabiztos hangképzésével, de nekünk azt is szem előtt kell tartanunk, hogy benne van-e egy lehetséges sztár egyénisége, és kifaragható-e belőle az X-Faktor. Zoltánnak kitűnő adottságai vannak, ám ehhez aktuálisabb, modernebb zenei ízlés kellene. Hiszen mindegy, hogy hány oktávot tud kiénekelni, ha közben magán hordozza a »vendéglátós« betegségtüneteket… Feró és Ildi majd leüvöltötték egymás fejét, annyira összekülönböztek. Rettentően felpaprikázták egymást” – mondta el Geszti a Borsnak.

Hogy mi lesz Zoltán sorsa, az kiderül a vasárnap esti X-Faktorból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top