Sztárok

Fotók bizonyítják: Kutcher 3 hónapja csalja Demi Moore-t

Most előkerült fotók tanúsága szerint Ashton Kutcher már június óta csalja nejét azzal a lánnyal, aki pár napja bevallotta: őt kényeztette egy szállodai szobában a színész a házassági évfordulóján. Kutcher a Twitteren őrjöng, és persze a médiát hibáztatja.

Ahogy azt csütörtökön megírtuk, Ashton Kutcher egy 23 éves lánnyal töltötte a vasárnap éjszakát – na jó, pár kellemes órát –, éppen a házassági évfordulóján. A lány, Sara Leal vállalta a kalandot, részletesen elmesélte, miket mondott neki Kutcher, és hogy az aktus előtt a testőr elkobozta a mobilját.
De egyvalamiben Leal sem mondott igazat: fotók tanúsága szerint ugyanis ők ketten nem a múlt hét végén, egy bárban ismerkedtek meg. A most előkerült képek idén júniusban készültek. Ezeken Ashton Kutcher és Sara Leal látható, ahogyan elhagyják a Roosevelt Hotelt. Mindez persze akkor történt, amikor a 33 éves Kutcher 48 éves neje, Demi Moore nem tartózkodott a városban.

 
Már júniusban ismerték egymást
Már júniusban ismerték egymást
 
Egy autóval hagyták el a szállodát
Egy autóban hagyták el a szállodát

Az újabb bizonyítékok ellenére Kutcher továbbra is kitart amellett, hogy ő mindig hűséges volt imádott asszonykájához. A Twitteren melegebb éghajlatra küldte el a sajtó munkatársait, valamint belinkelte a Public Enemy együttes Don’t Believe the Hype című számát.
De sorozatos támadások érik az alkalmi szeretőt is. Sara Leal ugyanis pénzt kér az újságoktól, csak úgy nyilatkozik, valamint kiderült az is, hogy korábban megzsarolta Kutchert: vagy ad neki 250 ezer dollárt a hallgatásáért, vagy tönkreteszi a házasságát azzal, hogy kifecsegi a kalandjukat. Kutcher ugyanis azt hazudta a lánynak, hogy már hónapok óta külön élnek a nejével, csak nem akarják nyilvánosságra hozni.

Kutcher dalokkal üzenget a sajtónak, és a szeretőnek
Kutcher dalokkal üzenget a sajtónak és a szeretőnek

A helyzet persze nem vicces, főleg nem Demi Moore szemszögéből, ugyanakkor elég furcsa, hogy Ashton Kutcher szeretője akkor került elő, amikor a színész elkezdett forgatni a Két pasi meg egy kicsi sorozatban, ahová azután került be, hogy kirúgták onnan Charlie Sheent, botrányos életvitele miatt. Érezhetően minden szempontból megtalálták Sheen tökéletes utódját. Demi Moore nyilatkozatánál csak Charlie Sheen kárörvendő beszólását várjuk jobban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top