Sztárok

Ezzel a nővel csalta meg Kutcher Demi Moore-t

A hírek szerint Ashton Kutcher egy 23 éves lánnyal töltötte az éjszakát – na jó, pár kellemes órát –, éppen a házassági évfordulóján. A lány vállalja a kalandot, Demi Moore a Twitteren sajnáltatja magát.

Demi Moore a múlt hét végén még azt kérdezte az interneten, vajon hogyan kezelje egy nő a haragját, ha egyedül tölti a házassági évfordulóját? A hírek szerint a 48 éves színésznő és a 33 éves Ashton Kutcher hat éve tartó kapcsolata már egy ideje bajban van. Házasságukat nyilván nem az fogja megmenteni, hogy Kutcher az évfordulójuk éjszakáján felvitt a szállodai szobájában egy 23 éves lányt, bizonyos Sara Lealt.

Kutchert és az alkalmi szeretőt egyik barátnője buktatta le, aki kiadta az információt az egyik amerikai magazinnak. „Ashton és Leal egy városi bárban találkoztak. A színész nem úgy nézett ki, mint aki a házassági évfordulóját ünnepli. Kutcher azt mondta a Lealnek, hogy már egy ideje külön él a nejétől, de ezt a nyilvánosság nem tudja. Ezután a San Diegó-i Hard Rock Hotel egyik 12. emeleti szobájában töltötték az éjszakát. De mielőtt Leal bement volna a lakosztályába, a színész testőre elkobozta tőle a telefonját” – mondta a szerető barátnője. Később Leal az amerikai lapoknak elismerte a kalandot.

Kutcher 33, Demi 48 éves...
Kutcher 33, Demi 48 éves…
Az alkalmi szerető
Az alkalmi szerető

Azt persze „enyhítő körülmények” között sorolták fel, hogy a mostanában pucér Jézusként feltűnő Kutcher erősen ittas volt. De az erősen súlyosbító, hogy az aktus éppen a házassági évfordulóján történt.

Demi Moore már pár napja  olyan üzeneteket ír ki a Twitteren az adatlapjára, amelyek arról tanúskodnak, hogy a házassága már rég nem működik. „Átlátok rajtad” – írta szeptember elején, amit egy „Próbálom megtalálni a fényt, amit elveszítettem” – bejegyzés követett. Szeptember 23-án pedig ezt az idézetet tette közzé: „Ha más hibájából fájdalmat érzel, fordulj magadba, és vizsgáld a saját kudarcod, bukásod! Így elfelejted a haragodat.”

forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

Az amerikai Star magazin szerint Ashton és Demi kapcsolata már rég véget ért. „Azért mentek szét, mert Ashton többször megcsalta Demit. Tavaly szeptemberben bukott le először, amikor a 21 éves Brittney Jonesszal feküdt le a feleségével közös házukban, amíg a neje távol volt” – mondta egy nyilván nagyon közeli forrás a magazinnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top