Sztárok

Damu és barátnője összeházasodnak!

Damu Roland megnősül. A legtöbb nő inkább menekülne egy olyan férfitól, akit hat év börtönre ítéltek első fokon – egyebek mellett – nemi erőszakért, Damu barátnője azonban kitart a színész mellett.

Damu és barátnője összeházasodnak!„A nehézségek ellenére is összeházasodunk” – mondták a Blikknek. „Megkértem Judit kezét. A folyamatban lévő ügyeim miatt azonban egyelőre nem nyilatkozom” – tette hozzá Damu. „Roland figyelmes és tisztelettudó. Kevés olyan rendes férfi van, mint ő. Hiszek neki! Azért mondtam igent, amikor megkérte a kezem, mert biztos vagyok abban, hogy nem követte el azt, amivel megvádolták” – mondta a Blikknek Judit, aki három hónapja van együtt a színésszel. „Hogy pontosan mikor házasodunk össze, még nem tudom. Abban maradtunk, hogy megvárjuk, amíg lecsillapodnak a kedélyek körülötte. Nem akarom, hogy félremagyarázzák a döntésünket, és kellemetlensége legyen még ebből is” – folytatta a nő, aki állítja: kitart Roland mellett akkor is, ha lecsukják. „Megvárom” – tette hozzá Judit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top