Sztárok

Fogyásra ítélték az RTL sztárját

Az összes X-Faktor-mentort meggyőzte a selejtezőn Tarány Tamás. A fiú tovább is jutott a táborba, de közölték vele: le kell fogynia!

Nagy Feró megfenyegetett egy énekestNagy Feró nem teketóriázott sokat, kertelés nélkül a biztonsági őrként dolgozó fiú arcába vágta, hogy ha meg akarja vetni a lábát a színpadon, akkor bizony jó pár kilótól meg kell szabadulnia. A Beatrice frontembere szerint ugyanis egy énekesnek nemcsak a hangjával kell lenyűgöznie a közönségét, hanem bizony a színpadi megjelenésével is. „Ez a gyerek egy istenadta tehetség, baromi jól énekel, viszont azt hiszi, hogy még mindig csak egy biztonsági őr. Elkapta a hangjával a közönség tökét, de a megjelenésén nem árt egy kicsit dolgozni. Sokkal magabiztosabban mozogna a színpadon, ha leadná a felesleges kilóit, és tüdővel is jobban bírná, nem beszélve arról, hogy az egészségének is árt, ha nem fogy le. Ez itt nem az XXL-Faktor! Döntenie kell: siker, vagy kilók!” – állította választás elé Tamást Feró.

A fiatal énekes a Blikknek elárulta, hogy bár nem számított ilyen heves kirohanásra, de igazat ad a szókimondó mentornak. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top