Sztárok

Hülyét csinál párjából a VV legszőkébb lakója

A villalakók szerint VV Seherezádé totálisan odavan az alfahím Gergőért. A gond csak az, hogy Sehit várja "Olaszban" a pasija, Claudio.

Hülyét csinál párjából a VV legszőkébb lakójaAlig telt el pár nap azóta, hogy az első játékosok beköltöztek a Való Világ-villába, máris „szerelem” van kibontakozóban. A villalakók szerint VV Seherezádé totál odáig van VV Gergőért. „Minden lakó látja rajta, hogy rohadtul bejön neki Gergő, de ő ezt folyamatosan tagadja” – mondta Kinga Seherezádéról, aki azonban párkapcsolatban él, ezért csak hosszú percek után merte kimondani egy játékban, hogy szerinte Gergő a legjobb fej a Való Világban. „Szerintem azért hezitált, mert többet érez irántam, mint szimpátia, és ezt nem nagyképűségből mondom” – ecsetelte Gergő.
A többi férfi, Fecó és Attila szomorúan vette tudomásul, hogy egyre csak jönnek be a jóképű pasik a villába, és nekik esélyük sem lesz meghódítani valamelyik lányt. „Elferdült értékítéletük van ezeknek a lányoknak. És ez alapján a Gergő felé mennek. Ez csak arról szól, hogy jóképű, amitől a nőkben beindul a fészekrakási ösztön” – elemezte a csajok viselkedését Attila. Erre a romantikus lelkű, szappanopera-rajongó Fecó elsírta magát. „Engem ezek a nők leírtak, mint férfit.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top