Sztárok

Irodai ülőmunkát végez? Mozgásszegény életmódot folytat? A megoldás: FLABéLOS!

Tíz perc alatt, irodai vagy utcai ruhában, kényelmesen átmozgatni az összes izmunkat anélkül, hogy megizzadnánk? Tényleg lehetséges ez?

Számtalan cikk, orvosi tanulmány szól arról, hogy az irodai ülőmunka, a mozgásszegény életmód milyen egészségügyi kockázatokat rejt. Napjaink népbetegségei szinte mind a mozgáshiányra vezethetők vissza. Az elhízásról már nem is beszélve, amit a helytelen táplálkozás mellett szintén a mozgáshiány okoz. A jelentős túlsúly pedig további betegségeket produkál, így észre sem vesszük, és lassan be is gyűjtöttük a legtöbb rizikófaktort. Amikor végül az orvos – évek múlva – elkezdi sorolni a problémákat, el sem hisszük majd, olyan hosszú lesz a lista. És a visszaút nagyon nehéz…

Irodai ülőmunkát végez? Mozgásszegény életmódot folytat? A megoldás: FLABéLOS!

 

Azt gondoljuk majd: „De hát mit csináltam rosszul? Csak azt tettem, amit mindenki: dolgoztam, íróasztal mellett ültem, az autóban, buszon is ültem, rohantam a gyerekekért, bevásároltam, aztán otthon a tévé mellet is ültem. Rendszeres mozgás? Arra… hát, nem nagyon jutott idő.”  De sajnos ennyi épp elég a mozgáshiányos életmód okozta betegségek kialakulásához.

Tény, hogy a sport csak keveseknek fér bele a mai rohanó életmódjába, hiába tudjuk, hogy napi egyórás edzés sokat segítene. Még nagyobb baj, hogy nincs is rá se energiánk, se kedvünk, se időnk.

De van megoldás. Dolgozik egy orvosi termékfejlesztő csapat Szingapúrban, akik azon fáradoznak, hogy a modern korunkra jellemző egészségügyi kockázatokat csökkentsék, a mai kor kihívásaira, problémáira keressenek válaszokat.

Irodai ülőmunkát végez? Mozgásszegény életmódot folytat? A megoldás: FLABéLOS!A mozgáshiányos életmódra, az időhiányra válaszul egy ausztrál professzorral karöltve fejlesztették ki a FLABéLOS mozgásterápiás, teljes testvibrációs készüléket, melyben a NASA-nál is bevált vibrációs technológiát használták. A készülék a következő elven működik: kibillenti a rajta állót az egyensúlyi helyzetéből, az egyensúly elvesztése miatt a test akaratlanul reagál: megfeszül az összes izmunk, hogy az egyensúlyunkat fenntartsuk. Mindez folyamatosan és sokszor játszódik le egymás után, olyan sokszor, hogy akár több tucat izom összehúzódást is elérhetjük másodpercenként! Ez az átlagos edzőtermi teljesítményeknek a többszöröse, éppen ezért időt spórol nekünk.

Tíz perc alatt, fokozattól függően, egy 45-50 perces edzés hatékonyságát tudjuk elérni a FLABéLOS-szal. Ráadásul kényelmesen, hogy még meg sem izzadunk rajta! Miért? Mert a FLABéLOS készülék mozgat bennünket, illetve az izmaink akaratlanul mozognak és nem mi erőlködünk! Ezért a készülék alkalmas az irodai és az otthoni használatra egyaránt! Nem kell akaraterő és jó kondíció az edzések elkezdéséhez, mivel a készülék használata kellemes, kényelmes. Rendszeres használata mellett fokozatosan javul a kondíciónk, nő az izomerőnk, javul a közérzetünk, több lesz az energiánk, jobb a kedvünk. Megfelelő táplálkozás mellett pedig a fogyás is könnyen elérhető a FLABéLOS-szal.

 

Hernádi Judit és lánya Zsófi is a FLABéLOS-t használja
Hernádi Judit és lánya, Zsófi is a FLABéLOS-t használja

 

Sokak használják már otthon és különböző irodákban, munkahelyen egyaránt. A felelős, gondoskodó cégek a munkatársaik számára is vásárolnak ilyen készüléket, hogy a cigarettaszünet helyett egy olyan mozgásformával tölthessék a pihenő idejüket, ami felfrissíti őket. Ráadásul a készülék még a kortizol (stresszhormon) szintjét is csökkenti, így nemcsak felfrissülten, de jobb mentális állapotban is folytathatják a munkát azok, akik kapnak 10 percet naponta arra, hogy átmozgassák magukat.

Nézze meg a készülék használatáról szóló videót, illetve további információkat a weboldalunkon: http://www.mediwel.hu/OTO_flabelos.html

A FLABéLOS készüléket számtalan helyszínen bérleti rendszerben is lehet használni. Látogasson el a FLABéLOS Facebook oldalára, lájkoljon minket, és nézze meg, hol találhatóak a szolgáltató partnereink:

http://www.facebook.com/flabelos

Ha otthonra szeretne magának egy ilyen készüléket és a forgalmazónál szeretné kipróbálni, forduljon munkatársainkhoz bizalommal. Jöjjön el hozzánk! http://www.mediwel.hu/kapcsolat.html

Ha 10 főnél több munkatársat foglalkoztató irodában vagy vállalatnál dolgozik, ahol érdeklődnek a készülék bérlése vagy megvásárlása iránt, most lehetőség van a készülék helyszíni kipróbálására 2-5 munkanapon át! A vállalati kihelyezések iránt a 06 20 779 4077-es számon vagy az info@mediwel.hu email címen érdeklődhet munkatársunknál.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top