Sztárok

Tóth Gabi őrjöngött

Tóth Gabi nehezen viseli, hogy a Magyar Dal Napja elnevezésű esemény szervezői nem kérték fel: lépjen színpadra a jeles alkalmon, még annak ellenére sem, hogy a programot népszerűsítő dalban is énekel. De úgy tűnik: nem is volt oka az őrjöngésre...

„Azért köszönöm a Magyar Dal Napja szervezőinek, hogy meg sem hívtak sehova, azok után, hogy még a közös dalban is énekelek, hirdetem a nagy igét. Nem tudom hova tenni, és igen, nem esik jól, már ha valakit ez érdekel…” – olvasható Gabi kiborulása az egyik közösségi oldalon. A Magyar Dal Napja Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetője, Szabó Edit A Borsnak elárulta: meghívás és regisztráció alapján egyaránt részt lehet venni az eseményen. „A zenekarok jelentkezhetnek is év elejétől, akár e-mailen, akár telefonon. A szervezők végiggondolják, milyen zenei világot szeretnének, és ez alapján hívnak meg előadókat. Nem arról van szó, hogy Tóth Gabit elfelejtettük, de rengeteg színvonalas előadó él hazánkban, nem tudunk mindenkinek lehetőséget biztosítani. Ha jelentkezik nálunk, szerintem talált volna magának színpadot.” A Bors munkatársa ezt az információt megosztotta Gabival, aki ennyit mondott: „Ezt nem tudtam, biztos új rendszer lehet. Máskor is léptem már fel, eddig ők hívtak.”

Tóth Gabi kibukott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top