Sztárok

Ma ítélet lesz Damu ügyében

Ítéletet hozhat a bíróság ma Damu Roland ügyében. A Blikk úgy tudja, a színész titkos fegyvert tartogat az utolsó tárgyalási napra.

Ma ítélet lesz Damu ügyébenDamu Rolandot azzal vádolták meg, hogy megerőszakolta és bántalmazta egykori barátnőjét, Palácsik Tímeát. Damu a kezdetektől ártatlannak vallotta magát, noha az általa kért első hazugságvizsgálaton egyszer megbukott, a másodikon azonban a poligráf több kérdésben igazolta őt. A mai ítélethirdetés azonban még tartogathat meglepetéseket.

A Blikk információi szerint előkerült néhány repülőjegy, melyek arról tanúskodnak, hogy Palácsik Tímea és K. Péter együtt utazgatott Ciprusra és Máltára. Ennek annyiban van jelentősége, hogy a férfi és Damu volt barátnője a bíróságon azt vallották, nincs köztük semmilyen közelebbi kapcsolat. Márpedig a férfi volt az, akit Palácsik, miután Damutól elszenvedte az erőszakot és a verést, legelőször hívott fel, megelőzve a rendőrséget és a mentőket. Palácsik Tímea védője szerint akármivel is rukkol ma elő Damu, ítélet várható a mai napon. „Ez nem egy Strauss-Kahn-ügy, amelyben csak a tanúk szavahihetőségét vizsgálják. Itt egyéb bizonyítékok is vannak, amelyek a vádlott ellen szólnak” – nyilatkozta a Blikknek Palácsik Tímea jogi képviselője. Mohácsi Ferenc, Damu ügyvédje pedig azt mondta:  – Nem lennék meglepve, ha a repülőjegyekkel kapcsolatban kiderülne, hogy lelepleznek egy újabb valótlan állítást. Nem kizárt, hogy ma ítéletet hirdetnek, igaz, vannak olyan folyamatban lévő bizonyítások, amelyek akár új megvilágításba is helyezhetik az ügyet, így lehet, hogy halasztást fogok kérni” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top