Sztárok

Tagadja kapcsolatát az RTL sztárja

Hogy hol az igazság, arról megint órákig lehetne vitatkozni. Mindenesetre több egykori villalakó állítja, hogy VV Anikó és a NekedValó műsorvezetője, Istenes Bence egy párt alkot.

Tagadja kapcsolatát az RTL sztárjaÉs mivel a csütörtöki sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Anikó a BeleValónak, Bence pedig a NekedValónak lesz a műsorvezetője, természetesen megkérdeztük tőlük, hogy mi is van akkor kettejük között. „Mindenki azt pletykál, amit akar. Ez munkakapcsolat” – mondta Anikó. „Beszéljenek erről nyugodtan, én nem szeretnék már erről beszélni. Ha lesz komoly kapcsolatom, akkor majd beszámolok róla, de kalandokról nem fogok beszélni. Engem ne nézzen senki hülyének” – tette hozzá Bence. Azt azért senki ne felejtse el, hogy Bence a Nők Lapja Cafénak egyszer már bevallotta kalandját Anikóval, amikor órákra eltűntek éjjel a Nyugatinál, aztán egy csók is elcsattant, és állítólag már három hónapja tart a románcuk. Nyilván ki fog derülni az igazság hamarosan…
A teljes interjúért nézd meg a videónkat.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top