Sztárok

“Méltó büntetést kapott Stohl”

Meglepte a sztárokat Stohl büntetése. Volt, aki kiakadt, volt, aki elszomorodott, de olyan is, aki szerint Stohl akkorát hibázott, hogy erre a börtönbüntetésre már szükség volt. Egyben azonban mindenki egyetért: mindezt leginkább Buci családja sínyli meg.
Fotógaléria és részletes tudósítás a tárgyalásról itt!

Stohl Andrást jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, legkorábban öt hónap után szabadulhat. Bodrogi Gyula ott volt az ítélethirdetésnél, munkatársunknak azt mondta, nagyon elszomorította az ítélet. „Nem az én dolgom eldönteni, hogy igazságos-e az ítélet vagy sem. Azonban nagyon jó barátom, és ha csak annyit mondanak neki, hogy ejnye-bejnye, nekem az is sok” – vélekedett a színművész.

Hozzá hasonlóan Csonka Andrást is meglepte a büntetés. „Természetesen iszonyatos nagy marhaságot követett el, de mindezt próbálta jóvátenni. Tisztában vagyok azzal, hogy ez a másodfokú 10 hónap mennyivel enyhébb, mint a két év négy hónap, de mégsem erre számítottam. Azt gondoltam, miután bizonyosodott, hogy Pali bácsi nem a baleset miatt sántít, András pedig elképesztő hozzáállással vetette bele magát a drogprevencióba, esetleg felfüggesztettet kaphat. Stohl erős karakter, aki sok mindent kibír, és abban is biztos vagyok, hogy a magatartásával nem lesznek gondok, így öt hónap után szabadul, de természetes, hogy a családja és munkája miatt nagyon aggódik”- nyilatkozta munkatársunknak Csonka.

 

Keleti Andrea úgy véli, ez a büntetés nemcsak Stohlt, de a családját is sújtja. „Nagyot hibázott, és nem először, így ez egy méltó büntetés. Ezzel persze a családját is büntetik, akik még jobban megszenvedik. Nagy felelősség nehezedik a vállára, hiszen nővérét és annak gyermekeit is eltartja, de éppen ezért kellene még felelősségteljesebben viselkednie. Remélem, hogy ez egy akkor pofon számára – bár ezt senkinek sem kívánom -, hogy többet nem fog ugyanebbe a hibába esni. Sajnálom őt, és szeretem, mint embert. Azzal is tisztában vagyok, hogy ő másképp él, mint mi, hiszen háromszor annyit és háromszázszor akkora hőfokon él, de hát akkor is vannak szabályok az életben” – nyilatkozta a táncos-műsorvezető.

 

A(z) “Igazságos Stohl András ítélete?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Súlyosabb ítéletet adtam volna

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top