Sztárok

Megmentette kollégáját a Barátok közt sztárja

Németh Kristóf megmentette egy kollégája életét. A Barátok közt sztárja, néhány napja interjút készített a Klubrádióban Váry Károly színésszel, aki elmesélte tragikus sorsát...

Megmentette kollégáját a Barátok közt sztárka…Váry a műsorban visszaemlékezett hároméves kislánya betegségére, majd arra az időszakra, amikor a gyermeke meghalt. S azt is megosztotta a hallgatókkal, hogy feleségét a fájdalom gyermekük után taszította. A színész ezután megismerkedett egy többgyermekes anyával, aki szklerózis multiplexben szenved. Károly, amikor csak tehet bemegy hozzá a kórházba. “Már hozzászoktam, hogy naponta három zsemlét és tíz deka párizsit ehetek”- mesélte a rádióműsorban a Vígszínház egykori tagja. Németh Kristóf az adás műsorvezetője is megdöbbent a hallottakon. “Tudtam, hogy problémái vannak, de azt nem tudtam, hogy sokáig hajléktalan volt, mivel ezt titkolta…A sorsa figyelmeztet arra, hogy akár egyetlen pillanat alatt a társadalom perifériájára kerülhetünk”- olvasható a Borsban Németh véleménye.
A rádiós interjút több művész is hallgatta, s a beszélgetés után néhány megkeresték a színészt, hogy felajánlják segítségüket. “Az elmúlt egy év alatt kedvező változás is beállt Karcsi életébe, de arra nem vagyok felhatalmazva, hogy erről beszéljek”- mondta Németh Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top