Sztárok

Megfenyegették a TV2 műsorvezetőjét

Claudia rajongói tüntetnek és fenyegetnek. Azt akarják, hogy ne a STORY4 műsorvezetője, Peller Mariann legyen az ÖsszeEsküvők házigazdája, hanem Clau. Az mondjuk más kérdés, hogy úgy tudjuk, Claudia neve a Megasztárnál felmerült, de a valóság showban nem...

Megfenyegették a TV2 műsorvezetőjétA Bors több fórumhozzászólást említ meg cikkében, melyek között fenyegetések is vannak.  “Nem kell itt erőszak, egyszerűen tüntessünk ellene! Kimegyünk a TV2-höz és követeljük Liptait” – olvasható egy tiltakozás. Egy másik vélemény szerint a producer, Hajdú Péter keze lehet a dologban, hiszen Claudia és közötte régi ellentét feszül. “Nem azon múlik egy ilyen döntés, ki van régebben a csatornánál, vagy hogy ragaszkodjunk egy megszokott pároshoz az ÖsszeEsküvőkben. Egész egyszerűen jól mutat együtt Peller Mariann és Tilla. Nem kell minden műsort Claudiának vezetnie. Mariann várakozáson felül teljesített a castingon, és már korábban is bizonyított. Profi, biztos személyiség, akit szeretnek a nézők. Semmi közöm nincs ahhoz, hogy nem Claudia nyerte meg ezt a szerepet. A csatorna választja a műsorvezetőt, véleményem volt, de beleszólásom nem – mondta Hajdú. Peller Mariann nem tart a fenyegetőzőktől, de sajnálkozását fejezte ki a kialakult helyzet miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top