Sztárok

Így vigyáznak kishúgukra a Beckham fiúk – fotók

Az immár hat fős Beckham család vásárolgatni indult, a szülők most először vitték ki közösségbe, két hónapos lányukat: Harper Sevent.

Még csak nyolc hetes, de máris édesanyja nyomdokaiban jár Harper Seven Beckham. A kislányt először vitték el szülei vásárolgatni, fiú testvérei pedig úgy vigyáztak rá, mint a hímes tojásra.  A család szombaton a Bonpoint nevű bababutikba ment, ahol egy rugdalózó közel 150 fontba – azaz valamivel több, mint 50ezer forintba – kerül. David szorosan ölelte magához kislányát, míg felesége a babaholmik között nézelődött, a három fiú pedig a csomagokat és a babaülést cipelte. A shoppingolást vasárnap is folytatták, igaz, akkor már a családfő nélkül, csak a gyerekek és Victoria ment el “plázázni”. Itt már a büszke anyuka azt is megengedte, hogy Seven Harpert a fiú testvérei ringassák, amíg ő nézegette a ruhákat. A képgalériáért kattints a fotóra!

Nézd meg a többi fotót is képgaléiánkban!
Nézd meg a többi fotót is képgaléiánkban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top