Sztárok

Apja árulja el Claudia titkát

A Blikk szerint teljesen megszakadt a kapcsolat Liptai Claudia és édesapja között. A férfi arról panaszkodott a lapnak, hogy műtét vár rá, és lánya nem keresi őt.

Apja árulja el Claudia titkátLiptai apja azt mondja: egyetlen vágya, hogy találkozzon a lányával, Claudiával és az unokájával Pankával.  “A nyaki eremmel fognak műteni. Baloldalt hatvan jobb oldalt pedig már hetvenöt százalékban van elzáródva az ér”- mondta a Blikknek a férfi, aki annyira fél attól, hogy az műtőasztalon marad, hogy mindenképp szeretne szeretteitől elköszönni az orvosi beavatkozás előtt. Claudia azonban még nem jelentkezett apjánál. A népszerű tévés és apja kapcsolata nem nevezhető felhőtlennek. Claudia maga mesélte el a Napló kamerái előtt, édesapja, hogy keserítette meg a családja életét…Pár hónapja azonban úgy tűnt a régi sebek kezdenek begyógyulni és talán békét köt apa és lánya.  “Ha valamikor, akkor most tényleg szükségem lenne Diára. És most nem arra gondolok, hogy a rezsipénzt sem adta még oda. Lelkileg jelentene sokat, ha meglátogatna vagy felhívna telefonon és megkérdezné, hogy mi van velem” – mondta az idős férfi.

Nos nyilván ha nem a lapokon keresztül üzengetne lányának – akinek magánéletét enélkül is darabokra szedi a sajtó -, talán Claudia is könnyebben nyitna felé. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top