Sztárok

Daganatot találtak az X-Faktoros szervezetében

Mindenkit elvarázsolt hangjával szombat este az X-Faktorban Gubik Petra, aki egy Janis Joplin dalt énekelt. A 22 éves lánynak az éneklés maga az élet: amikor daganatot találtak a nyakában, arra kérte az orvosokat, hogy tegyenek bármit, de a hangszálaihoz ne érjenek.

Daganatot találtak az X-Faktorosnál

 Tinik taroltak az X-Faktor első részében – videó

“Betegen feküdtem otthon és teljesen véletlenül tapintottam ki a cseresznye nagyságú dudort. Tudtam, hogy baj van, mert a nyirokmirigyek nem duzzadhatnak meg ennyire. Pajzsmirigy-problémát állapítottak meg az orvosok. Szerencsém volt, hogy még időben diagnosztizálták a betegséget” – meséli a Blikknek Petra. Végül sikerült olyan megoldást találni, amivel a daganatot is eltávolították és a lány csodás hangja is megmaradt. A tízcentis műtéti heg még most is látható a nyakán, de a hangszálakat nem érte szike. Petra teljesen felépült, már csak a napi gyógyszeradag emlékezteti élete ezen nehéz időszakára. Szerinte érthető, hogy féltette adottságait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top