Sztárok

Lelepleztük a világ legszexisebb pasiját Budapesten – galéria

Szerdán érkezett Budapestre Hugh Jackman, aki egy reklámfilmet forgat hazánkban. A színészt a második forgatási napon sikerült elcsípnünk. És habár három éve lett a világ legszexisebb pasija, még mindig piszok jóképű!

Péntek reggel hat órától forgatták a Lipton legújabb reklámfilmjét Budapesten, a Vámház körúton és a Szabadság hídnál. A négyórás forgatáson Jackman minden hölgy rajongóval készségesen beszélgetett, aláírást osztogatott, és barátságosan viselkedett. A pár órás munka után a színész egy erős kávét kért a stáb tagjaitól. Anélkül, hogy átöltözött volna, gyorsan bepattant a rendelkezésére bocsájtott  grafitszürke luxusautóba és elhajtott a helyszínről, igaz, még a kocsiból kiintegetett a hölgy rajongóinak. Jackman egy belvárosi luxusszállodában szállt meg. Budapestre magával hozta kisfiát is, de őt egyelőre rejtegeti a sajtó elől. A színész egy flash mob táncban is részt vesz szombaton a belvárosban.

Nézd meg exkluzív fotóinkat képgalériánkban!
Nézd meg exkluzív fotóinkat képgalériánkban!
Fotó: Rajnai László

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top