nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Kutya kontra macska – állati celebkérdések

Kitalálod, hogy kutya- vagy macskapárti a kedvenc hírességed? Vajon milyen háziállatot tart Judy, Benkő Daniel vagy Oszvald Marika?
NLCafé
f Ajánlom
14 Fotó megtekintése

Kutya vagy macska? Kivel él a sztár?

Judynak kutyája vagy macskája van?
Még több +
Judy az igazi vegyes vágott kategória, ugyanis kutyája és macskája egyaránt van. A választás így nehéz, ő azonban azt mondja: a kutya azért emberközelibb állat. „A kutya mindig a környezetünkben van. Ettől függetlenül mindig volt cicánk is. A kiscicákat Jenny kutyánk nevelte fel, miután elveszett az anyjuk. Nevelgette, mosdatta a cicákat, akik még szopizták is a cicijét, pedig tej nem jött belőle.”
Még több +
Balázs Klárinak kutyája vagy cicája van otthon?
Még több +
Balázs Klári otthonról hozta állatszeretetét, ő Gyuri bácsival két kutyát és egy cicát nevel. Az énekesnő – annak ellenére, hogy kifejti: azért nem vállal több állatot, mert akkor nem lenne elég ideje mindegyikkel eleget foglalkozni – leszögezi: az állat nem gyerekpótlás, több olyan ismerőse is van, aki gyermekek mellett tart kutyát és macskát. „Én semmit sem sajnálok az állatoktól, minden háztartási spórolt pénzem is arra költöm, hogy kedvességeket vegyek nekik. A belga juhászunk igazi őrző kutya, ahányszor megkérdezem tőle, hogy hol van Cili, azonnal nekiáll megkeresni."
Még több +
Puskás Peti macskát vagy kutyát szokott sétáltatni esténként?
Még több +
Puskás Petinek egyelőre macskája van, de kutyát is szeretne. „Nagyon prózai ok miatt van macskám: egy volt barátnőmnek hoztam, ám a szakítás után nálam maradt. Minden este pórázon sétáltatjuk, korábban az utcán is, ma már csak az udvaron. Szerintem ez normális, egy házi macska ugyanis igényli, hogy kimozduljon a lakásból. Persze ez sokszor nagy derültséget is okozott az embereknél. Sokat utaztunk a metrón is együtt, ott kifejezetten örültek neki az emberek, és odajöttek azonnal megsimogatni.”
Még több +
Oszvald Marika milyen háziállattal büszkélkedhet?
Még több +
Oszvald Marika leginkább munkája miatt tart macskát és nem kutyát. „Nem lenne időm foglalkozni egy kutyával. Pedig gyerekkoromban volt egy afgán agaram, és ma is fáj a szívem utána.” Agár híján így maradnak a macskák, de ők is csak a nyaralóban, a szomszéddal közös felügyelet alatt. „Igazából nem is az én macskáim, csak idekóboroltak, én pedig etetem őket. A szomszéddal közösen látjuk el őket, nyaranta általában én,télen pedig ő.”
Még több +
Milyen állatot tart a lantművész?
Még több +
A lantművész azt mondja, nem tesz különbséget kutya és macska között, mindkettő megtalálható háztartásában. Sőt! Még csak nem is redukálja le kettőre a kínálatot. „Most velem él Pamacs, a talált cica, Döme, a spánielem, Koca, ő a vaddisznóm, akinek már a gyerekei is ide járnak, miután a kertemben születtek, de amióta festek, vannak legyeim, akik időnként rászállnak a kezemre, van egy gyönyörű pillangóm a kertben, illetve négy pár mátyásmadaram is” – ecsetelte a lantművész.
Még több +
Gregor Bernadett cicás vagy kutyás?
Még több +
A színésznő alapvetően a macskákért rajong, ám tavaly egy kutyát is beszerzett az egyik menhelyről. „A karitatív énem működik, így került hozzánk Rozi tavaly. De alapvetően nehezen viselem, amikor nyomulnak a kutyák. A macskák jelenléte megnyugtat, szerintem ők Isten legtökéletesebb alkotásai.”
Még több +
Ördög Nóra Pityuja vajon egy kutya, vagy egy macska?
Még több +
Ördög Nóra azt vallja, az ember gyermekkorából hozza a kutyaszeretet. „Pityu kutyánk Palkó miatt lett, de ösztönösen kutyás vagyok, sosem volt macskám” – mondja Nóra. Pityuval pedig bizony mindennap vicces az élet. „Azt gondolom, Pityu embernek képzeli magát. Úgy ugat, mintha artikulálni próbálna. Ha Palkóval megöleljük egymást, azt akár a kert végéből is kiszagolja, és azonnal odajön közénk. Néha már azt várom, hogy megszólaljon!”
Még több +
Megosztás Facebookon