nlc.hu
Sztárok
Pénteken érkezik Budapestre a világsztár

Pénteken érkezik Budapestre a világsztár

Magyarországra érkezik a Tökéletes trükk, az X-man, a Farkasember és a Kate & Leopold sztárja: Hugh Jackman. A színész egy reklámfilmet forgat Budapesten.

Szombaton megérkezik Budapest a világsztárJackman a Lipton Ica Tea legfrissebb reklámfilmjét forgatja hazánkban. A Nők Lapja Café úgy értesült, hogy a színész már pénteken megérkezik Magyarországra, és szombaton részt vesz egy flash mob megmozduláson Budapesten, a Vörösmarty téren. Hugh Jackmanért világszerte rajongnak a nők, nincsenek ezzel másképp hazánk hölgyei sem. Köböl Anita, Freire Szilvi és Kocsis Korinna vágya, hogy találkozhassanak a sikeres színésszel. „Én a könnyen szerelembe eső típus vagyok, mert annyi mindenbe bele tudok szeretni. Például egy illatba, egy apró gesztusba, mozdulatokba vagy helyzetekbe. Engem könnyű elbűvölni. Hugh Jackman pedig pont az a típusú pasi, aki bejön!” – magyarázta Köböl Anita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top