Sztárok

Áll a bál! Kibuktak a sztárok a magyar valóságshow miatt!

Az odáig rendben van, hogy nyolc fiatal éjjel-nappal bulizik, az emberek már arra sem kapják fel a fejüket, hogy minden adásban lerészegednek az Aranypart szereplői. Ez a műsor erről szól. De a mai esti rész még a legedzettebb valóságshow-nézőknél is kiveri a biztosítékot...

Áll a bál! Kibuktak a sztárok a magyar valóság show miatt!A lerészegedett, magas intelligenciájú aranypartos fiúk ugyanis kajacsatával szórakoztatják egymást a ma esti epizódban, ez azonban sokaknál kiverte a biztosítékot. A legtöbb ember értékrendje szerint ugyanis viccelni sok mindennel lehet, de nem az étellel. Így van ezzel több híresség is.

Bálint Antónia nem tartja jó viccnek, hogy étellel dobálóznak a valóságshow-szereplők. „A mai gazdasági helyzetben nem ildomos. Az ételt le lehet vinni az utcára is, és odaadni az éhes embereknek. Nem tartom morálisnak mindezt kivinni még a tévé képernyőjére is” – mondta Antónia.

Hasonló véleményen van Kaszás Géza is, aki mélységesen elítéli a kajacsatát. „Gyermekként is rögtön ránk szóltak, ha ilyet tettünk. Nem túl kulturált, ráadásul nem is olyan időket élünk, amikor lehetne ilyet csinálni. Az csak a Van, aki forrón szereti című filmben volt jó, amikor Jack Lemmon és Tony Curtis tortával dobálóztak.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top