Sztárok

Nehéz helyzetben a TV2

Nem lesz könnyű dolga a TV2-nek, ha ősszel meg akarja nyerni nemcsak a nézettségi versenyt, de a nézők kegyeit is. Liptai Claudia rajongói ugyanis az interneten követelik vissza kedvenc műsorvezetőjüket!

Nehéz helyzetben a TV2Liptai jelenleg csak a Jóban Rosszban sorozatban látható. A Mokkából ő maga kérte a szabadságolását nyár elején, a Megasztár újabb szériája – amelyben folyosói pletykák szerint ő lett volna a női műsorvezető – átcsúszik 2012-re, az ÖsszeEsküvőkben pedig Peller Mariann lett Till Attila társa. Így a Blikk szerint Liptai nem kis pénztől esik el, a rajongók pedig Liptaitól. Egyesek hangot is adtak annak, hogy Claudia ilyen hosszú ideig nem látható a képernyőn. „Ne vonulj vissza, Claudia, kár lenne, ha egy ilyen értékes, sokoldalú, derűs egyéniség felszívódna, a többi csak egy langyos pocsolya” – írta az egyik fórumozó, és véleményével nem volt egyedül. „Claudia nagyon hiányzik a TV2-ből, egy kis színt, életet vitt a műsorokba. Jó lenne, ha visszakerülne Tilla mellé!”
Sokan mondják, hogy a TV2 titkos fegyvere: Liptai Claudia. De vajon visszatér-e ez a titkos fegyver még idén a képernyőre? Ha nem, akkor nehéz helyzetbe kerülhet-e emiatt a TV2?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top