Sztárok

Megtalálták a férfit, aki zaklatta az RTL sztárját

Elkapták azt a szexőrült férfit, aki a Csillag születik győztesét, László Attilát és barátnőjét zaklatta – olvasható a Blikkben.

Elfogták a férfit, aki zaklatta az RTL sztárjátAhogy arról már beszámoltunk, a Csillag születik győztesének édesapja néhány hete teljesen kiborulva mesélte, hogy zaklató férfi tartja rettegésben Attilát és a barátnőjét, valamint a kislány szeretteit. „Van egy elmebeteg, aki Attila összes rajongóját folyamatosan fenyegeti. Egyre durvább és félelmetesebb dolgokat csinál… Készített egy rajongói oldalt, amit úgy állít be, mintha a fiam hivatalos oldala lenne. Ide írogatja Ati nevében a baromságait. De nemcsak őt, hanem már a barátnőjét is megtalálta. Feltette a kislány adatait a netre, minket pedig az éjszaka közepén szokott hívni telefonon” – mondta akkor Attila apja.
A magát kétdiplomás biológusnak kiadó fiatalember két hónapig szemétkedett. Hosszas nyomozás után végre sikerült elkapni, Pécsett találták meg Attila barátnőjének a szülei. „Onnan derült ki, hogy pécsi, hogy egyszer ezt írta az üzenőfalra: pont most rúgott gólt a Pécs. Mivel rá kellett látnia a pályára, innen már sejtettük, hogy a focipálya melletti lakótelepen lakik valahol. Sokat segített, hogy nyilvánosságra került a dolog. Később valaki megírta, hogy lakik a környéken valaki, akinek több rendőrségi ügye is volt már kukkolás miatt. Aztán az is kiderült, hol lehet megtalálni az illetőt. A fiam barátnőjének apja lement Pécsre, és elbeszélgetett vele. Nem tudom, mit mondott neki, de azóta csend van és nyugalom” – mondta a Blikknek Attila édesapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top