Sztárok

Rendőrök üldözték Gáspár Lacit

Vétlen áldozata lett egy autós üldözésnek Gáspár Laci – írja a Blikk. A megasztáros szerda éjjel gyanútlanul ült be ismerőse BMW-jébe utasként, amelynek – mint később kiderült –, hamisak voltak a papírjai.

Rendőrök üldüzték Gáspár LacitA dunakeszi rendőrkapitányság rendőrei igazoltatni akarták a külföldi rendszámú autót, de az továbbhajtott. Üldözés lett belőle, a rendőrök több kilométerrel arrébb, Fót belterületén, egy útkereszteződésben kapták el a sportkocsit. „Életemben nem kerültem még ilyen kellemetlen és veszélyes szituációba. Egy ismerősöm autójába ültem, azt mondta, hogy a boltba indul, és ha kell valamit vásárolnom, szívesen elvisz. Amikor hazafelé tartottunk, a rendőrök próbálták igazoltatni. A legnagyobb meglepetésemre a sofőr nem állt meg, hanem menekülni kezdett. Folyamatosan mondtam neki, hogy azonnal húzódjon félre, de ő csak nyomta a gázt. Végül, amikor sokadszorra, nyomatékosan rákiáltottam, félreállt, s bevárta a rendőröket” – nyilatkozta a Blikknek a sikeres énekes, aki azt mondja, végig halálfélelme volt. „A dunakeszi rendőrkapitányság járőrei intézkedés alá akartak vonni egy BMW-t, amelynek vezetője a megkülönböztető jelzés ellenére sem volt hajlandó megállni. Több kilométeren keresztül követték az autót” – erősítette meg Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Blikknek, és hozzátette: az üldözött autóról kiderült, hogy a rendszáma nem ahhoz a kocsihoz tartozik, így vezetőjét, K. Mihályt eljárás alá vonták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top