Sztárok

Babát vár Dobó Kata

Áldott állapotban van Dobó Kata. A színésznő a HOT! magazinban jelentette be, hogy párjával, Gulyás Leventével első közös gyermeküket várják.

Babát vár Dobó KataSzámtalanszor felröppent már a hír, hogy a színésznő várandós, a pletykák azonban egészen idáig alaptalannak bizonyultak. „Jó ideje vártunk már a babára. Épp ezért fájó volt, amikor azt olvastam egy újságban, hogy babát várok, pedig sajnos akkor ez még nem volt igaz. Bár szívem szerint vártam volna még a bejelentéssel, de már annyira látszik, hogy nem lehet tovább titkolni. Szeretném végre büszkén viselni a pocakom” – nyilatkozta a színésznő a Hot! magazinnak.

A várandósság, akárcsak a többi nő életében, Katáéban is változást hozott. A kemény edzéseket felváltotta az úszás, és a reggeli sem maradhat ki többé a napi rutinból. „Azon kívül, hogy nagyon fáradékony vagyok és bármikor bármennyit tudnék aludni, fizikálisan nem visel meg. Nem voltak rosszulléteim, nem lettem kívánós. A hormonális változások engem érzelmileg »gyötörnek« meg.”

A születendő baba nemét egyelőre még nem tudják, és a babonás kismama az utolsó pillanatig vár a gyerekholmik megvásárlásával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top