Sztárok

Pesti csajt keresnek Brad Pittnek

Már biztos, hogy a héten megérkezik Budapestre Brad Pitt. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a színész várhatóan 25-én jön Magyarországra.

„Augusztus 25-én már megérkezik Brad Pitt Budapestre, mert itt folytatja új filmje, a World War Z forgatását” – tudtuk meg múlt pénteken egy fiatalembertől, aki a színész stábjában fog dolgozni. Ezt támasztja alá az a hirdetés is, ami felkerült az egyik internetes blogra. Ebben szereplőket toboroznak Pitt új filmjéhez.

„Statisztálni vágyó Hölgyek és Urak, figyelem! Ősszel ismét hazánkban forog egy amerikai nagyjátékfilm, WORLD WAR Z címmel. Izgalom, Zombik és Sztárok fogják ellepni a pesti utcákat! Szükségünk van Rátok heteken át folyamatosan! 18 és 80 között mindenkit szeretettel várunk! Gyertek el a válogatásra, hogy lehetőséget kaphassatok! Több ezren fogtok kelleni!” – olvasható a felhívásban. A válogatás 25-én, 26-án és 27-én lesz, Budapesten.
Pitt és családja ezúttal nem a budai hegyekben, hanem Tihanyban fognak lakni, abban a kastélyban, amit 1926-ban Habsburg József építtetett. A forgatási helyszínek nagy része azonban Budapesten és környéken lesz. Egy évvel ezelőtt még azért érkezett hozzánk  Jolie és Pitt, valamint a gyerekek, mert a színésznő a budapesti belvárosban forgatott. Most valószínűleg fordított lesz a helyzet. Míg Pitt filmez, addig Jolie a Balatonon fog pecázni a gyerekekkel.

Pitt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top