Sztárok

Lilu elbúcsúzott az RTL műsorától

Legalább fél évre szünetelteti munkáját a Reggelinél Lilu, aki idén is Való Világ egyik műsorvezetője lesz. Ördög Nóra azonban az X-Faktor ellenére is marad a reggeli műsorban.

Lilu kiszáll az RTL műsorábólKét nagyágyút is bevet idén ősszel az RTL Klub. A csatornán szeptember 3-án, a második évaddal jelentkezik az X-Faktor, melynek ezúttal egyedüli műsorvezetője Ördög Nóra lesz. Nóra azonban a tehetségkutató ideje alatt is marad a Reggeliben, ahol szintén műsorvezetői feladatot lát el.
Az RTL Klub korai adásában Lilu a másik női házigazda, ő azonban a Való Világ indulásától – szeptember 12-től – kezdve legalább fél évre búcsút int a hajnali kelésnek. Így a következő hónapokban Ördög Nóra, Keleti Andrea és Barabás Éva lesznek a női műsorvezetők a Reggeliben. A férfi házigazdáknál – Csonka András és Szujó Zoltán – nem lesz változás. „A Való Világ bejezése után Lilut is várja vissza a Reggeli stábja” – tudtuk meg az RTL Klubtól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top