Sztárok

Victoria Beckham szörnyen néz ki – fotó

Megviseltnek tűnik Victoria Beckham a legfrissebb róla készült fotókon. A focistafeleség július elején adott életet negyedik gyermekének, a napokban pedig kiderült, hogy komoly fájdalmai vannak, porckorongsérvtől szenved.

Victoria Beckham szörnyen néz ki  - fotóElőször láthattuk a szülés óta Victoria Beckhamet. A divatdiktátor, aki soha nem nem lép ki az utcára smink nélkül, és még a parkban is magassarkúban mászkál, ezúttal hamuszürke arccal és balerinacipőben ment a reptérre. A hírek szerint a 37 éves Victoriának komoly gerincfájdalmai voltak az elmúlt hetekben, és egyesek szerint mindezt annak köszönheti, hogy hihetetlen magassarkúkban járkált a terhessége alatt. Az orvosok utasítására kímélnie kell a hátát, éppen ezért a négyszeres anyukának elő kellett húznia a cipősszekrényből az egyetlen lapos talpú lábbelijét. Victoria azért repült Los Angelesből New Yorkba, hogy előkészítse saját divatmárkája 2012-es tavaszi kollekcióját. Nem hagyta magára alig másfél hónapos lányát sem; a gyereket a dadával együtt vitte magával a megbeszélésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top