Sztárok

Kamu VV Gigi titokzatos új pasija?

VV Gigi a hírek szerint újra párra talált. Jerzy villabeli barátnője erről egy interjúban beszélt. A különös csak az, hogy a férfi olyan, akár Columbo felesége, láthatatlan.

Kamu VV Gigi titokzatos idős pasija?VV Gigi boldogan ecsetelte egy interjúban, hogy ismét rátalált a boldogság. „Ha nincs velem, akkor hiányzik. Mellette önmagam lehetek… Egy rendezvényen találkoztunk először, majd újra összefutottunk. Nagyon elfoglalt ember, a munkája miatt gyakran jár külföldre” – áradozott új barátjáról Gigi, aki azonban még nem hajlandó megmutatni új választottját. A lány szerelmi ügyeit végignézve talán nem meglepő, ha sokakban felmerül a kérdés: vajon létezik az új titokzatos lovag? Hiszen Jerzyvel való kapcsolatát is sokan támadták, mondván: nem voltak igazak a lány érzései. Aztán előkerült egy José nevű spanyol férfi, aki a hírek szerint már a VV előtt is csapta a szelet a lánynak…

Na nem mintha párhuzamot vonnának, de egy ismert magyar műsorvezető is gyakran mondogatta, hogy van férje, aki sokat jár külföldre, ezért nem láthattuk soha. Aztán kiderült, hogy a férj nem létezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top