Sztárok

Miért akarták lefizetni Németh Kristófot?

Hétfőn visszatér a nyári szünetről a Barátok közt sorozat, és végre kiderül, hogy Kinga visszafogadja-e Gézát. Voltak olyan rajongók, akik mindent megtettek, hogy kiderítsék a folytatást.

Miért akarték lefizetni Németh Kristófot?Úton-útfélen rajongók üldözték a színészeket a kérdéssel, hogy Kinga a fejsérülés után tényleg visszafogadja Gézát? Akadt olyan rajongó is, aki több százezer forintot kínált azért, hogy megtudja még hétfő előtt, mi lesz a folytatás. A színészek persze nem mondtak senkinek semmit. De arról mindkettőjüknek van véleménye, hogy van-e értelme kibékülne Gézának és Kingának. „A saját életemből kiindulva nem hiszem, hogy bármi is változna egy második esély után. Ahogy teltek az évek, és ahogy történtek velem az események, egyre nyitottabbá váltam a második esélyre. Aztán mindig rájöttem, nincs értelme” – ecsetelte Németh Kristóf a Blikknek. Balogh Edina annyit elárult, ha Kinga helyében lenne, biztosan nem tudná megbocsátani azt a sok keserűséget, amit Géza okozott. Azt viszont elismerte, a szerelem sok mindenre képes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top