Sztárok

Újabb magyar énekesnő vár gyermeket

Judy után újabb sikeres magyar énekesnő vár gyermeket. Völgyesi Gabi, a Unique énekesnője januárban fog szülni.
 Kisbabát vár az egykori tinisztár

A Unique énekesnője élete legboldogabb hónapjait él át, párjával, Kovacsics Ádámmal ugyanis hamarosan szülők lesznek. A baba várhatóan januárban érkezik, addig azonban Gabira még egy hatalmas kihívás vár: alig egy hónap múlva szakvizsgája lesz – írja a Blikk.

„A terhesség első három hónapja eléggé megviselt, nagyon fáradékony voltam, de szerencsére nem gyötörtek rosszullétek. A tanulást és a munkám elvégzését viszont igencsak megnehezítette, hogy folyamatosan tudtam volna aludni, és ez még most is rám tör olykor. Napi egy kávét ugyan megengedek magamnak, mert muszáj, hogy felkészüljek a vizsgákra, de feleslegesen nem szeretném megdobogtatni a kisbaba szívét” – nyilatkozta az énekesnő, aki egyelőre nem tudja a kisbabája nemét. „Gondolkodtunk már neveken, nagyon tetszik nekünk a Noel és a Dorián, kislány esetén pedig a Johanna és az Olívia között vacillálunk” – folytatta Gabi a Blikknek.

Újabb magyar énekesnő vár gyermeket

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top