Sztárok

Elhalasztották a magyar humorista kemoterápiáját

Egy budai rehabilitációs központban gyógyul Böröczky József, aki hosszú hetek óta él a kórház falain belül, élete legkeményebb harcát vívja a rákkal. A színészről tegnap még azt olvashattuk: végre elkezdik a kemoterápiás kezelését...

Elhalasztották a magyar humorista kemoterápiáját„Úgy volt, hogy kedden megyek az első kemoterápiára, de végül nem lett belőle semmi, csak egy megbeszélés. De ami késik, az nem múlik! Boldoggá tesz, hogy ilyen sokan szorítanak értem, és ennyien mellettem állnak!” – mondta Böröczky József  a Blikk munkatársának.

A humorista tegnap mesélt arról, hogyan fedezte fel a betegséget. „Semmiféle jele nem volt. Alattomos módon jött. Fájt a hasamnál, ezért elmentem kivizsgáltatni magam. A vérképemben találtak pár szimpatikusnak nem mondható dolgot. Hasnyálmirigy-daganat, máj­áttétekkel” – emlékezett vissza Böröczky, aki nagyon optimista, nagyon küzd, és már újra dolgozna.

A volt Mikroszkóp Színpad társulatának egyik tagja, Heller Tamás már alig várja, hogy újra együtt dolgozhasson kollégájával. „Clintontól Mimikéig. Ez lesz a címe. Pepinek komoly tervei vannak a jövőt illetően, szeretne minél előbb visszatérni a színpadra, mi pedig nagyon várjuk vissza! Pont most jövök tőle, nagyon jó hangulatban telt a napja” – mondta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top