TV-sztárok

Megvan Liptai utódja

Orosz Barbara lehet Liptai Claudia utódja a TV2-nél. A vörös szépség nagyon hasonlít a fiatal Claudiára, és a Bors szerint két műsor kapcsán is számítanak rá.

Komoly riválisa akadt Liptai Claudiának a TV2-nél. Claudiának eddig nem igazán akadt félnivalója anyacsatornájánál, ám szeptembertől az ambiciózus Orosz Barbara is beleveti magát a munkába. Bár a TV2 továbbra is titkolózik új valóságshow-járól, a lap úgy értesült, hogy az ÖsszeEsküvők című műsor vezetésére a porcelánbőrű szépség a legesélyesebb, sőt rögtön egy másik műsornál is képbe került.
“Bevallom, mindig is munkamániás voltam, és a végletekig maximalista. Nagy megtiszteltetés, és elismerésként élem meg, amikor Liptai Claudiához hasonlítanak, hiszen ő vérprofi a szakmában. Ám az igazság az, hogy nagyon is különböző egyéniségek vagyunk. Clau szerintem néha túl sokat adott magából, a privát életéből, ezzel ellentétben én soha nem szerettem kitárulkozni, és továbbra is ehhez tartom magam” – nyilatkozta a TV2 új üdvöskéje, aki valószínűleg az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ban mutatkozik majd be, Rákóczi Feri oldalán.

 

 
Vége Liptai Claudia pünköski királyságának
Vége Liptai Claudia pünköski királyságának

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top