Sztárok

Gáspár Laci is tilosban parkol

Liptai Claudia és Hajdú Péter után újabb sztár bukott le azzal, hogy képtelen rendes helyen parkolni.

Gáspár Laci is tilosban parkolGáspár Laci lebukott! Az énekes ugyanis tilosban járt, bár állítása szerint csak pár percig tartózkodott a forgalomtól elzárt területen, egy szemfüles olvasó-riporternek mégis volt elég ideje ahhoz, hogy lefotózza az énekes sportautóját – írta meg a Blikk.

– A minap Dunakeszin, egy bevásárlóközpont parkolójában készítettem ezt a képet, amelyen Gáspár László művész úr autója látható úgy, ahogy hagyta. Látható, hogy a forgalomtól elzárt területen parkolt le. Felháborítónak tartom, hogy ha valaki gazdag vagy celeb, akkor bármit megengedhet magának – nyilatkozta a Blikk szemfüles olvasója.

Gáspár Laci teljesen másként emlékezett a történtekre. – Csak rövid ideig várakoztam, ki sem szálltam az autóból. Félrehúzódtam, hogy ne akadályozzam a forgalmat, senkinek ne legyek útjában. Nem tartottam fel senkit, sohasem parkolok rokkantaknak fenntartott helyre, vagy tilosba – zárta rövidre a beszélgetést Laci. 

Gáspár Laci is tilosban parkol

 

Gáspár Laci nem hízott, csak lusta

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top