Sztárok

Liptainál betelt a pohár! Feljelentést tett

Claudia nevében regisztrálta magát valaki az egyik közösségi portálon, majd közölte, hogy az azon található aktfotók a saját képei. Liptai nem tűrt tovább: rendőrségre ment!

Liptainál betelt a pohár! Feljelentést tettA Blikk szerint a színésznő szándékos lejáratása, anyagi haszonszerzés, netán zsarolás állhat a dolgok mögött. Claudia már feljelentést is tett az ügyben, hogy kiderítse, ki töltötte fel a pikáns felvételeket az ő nevében a világhálóra. Liptai annyit elárult a Blikk munkatársának, hogy az említett oldal nem az övé. A szükséges jogi intézkedéseket mindenesetre megtette: azonnal letiltatta az oldalt, és feljelentést tett.
„Valaki folyamatosan visszaél Liptai Claudia a nevével a neten. Olyan szinten űzi a dolgokat, hogy rendszeresen válaszolgat is a nevében – mondta dr. Beleznay Zsolt, Liptai ügyvédje. – A fotókat azonnal letiltattuk. Minden jogi lépést megtettünk, hogy megtalálják a felelősöket, és megakadályozzuk a további jogsértéseket. Nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni, hogy mi állhat a dolgok mögött, ez nem az én feladatom” – zárta le a beszélgetést az ügyvéd.

Liptainak nem először gyűlik meg a baja, a netes közösségi oldalakkal. Három évvel ezelőtt szintén közösségi oldalt nyitottak a nevében, ezen egy kádban, fürdés közben volt látható. Két évvel ezelőtt pedig egy társkereső oldalon regisztrált valaki a nevében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top