Sztárok

Fresh Andi kiütötte Mónikát a TV2-nél

Hiába fogyózott Mónika. Az RTL egykori sztárja kilenc év rutinnal a háta mögött sem kell a TV2-nek.

Fresh Andi kiütötte Mónikát a TV2-nél

 Kopaszra borotválta fejét a TV2 sztárja – fotó

Egy hete az ÖsszeEsküvők producere, Hajdú Péter is megerősítette, jó benyomást keltett a TV2 új valóságshow-jának castingján Mónika. Igaz, némi fogyást előírtak neki, amit a Bors információi szerint Mónika szigorúan el is kezdett. De a legfrissebb hírek szerint a fogyásnak egyelőre csak a magánéletben örülhet, ugyanis a legfrissebb folyosói pletykák arról szólnak: a TV2 letett arról, hogy Mónikával indítsa el az új műsorát.

„Benne volt a pakliban. De nem kívánok nyilatkozni, majd ha értesítenek az illetékesek, reagálok” – mondta Mónika. Sokak szerint ez azt jelenti, hogy Peller Mariann a biztos befutó, de a STORY4 műsorvezetőjének is akadt új riválisa. A Bors legfrissebb értesülése szerint új nevek is képbe kerültek a TV2-nél. Peller Mariann mellett Dukai Regina modell, énekesnő, Köböl Anita modell, a FEM3 műsorvezetője, Fresh Andi egykori énekesnő és Orosz Barbara színésznő lehet az esélyes.
A TV2 megerősítette, hogy az összes felsorolt hölgy elment a castingra…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top