Sztárok

Kijött a klinikáról és visszatér a képernyőre Bálint Toncsi

Nyolc centi ment le Bálint Antónia dereka körül, aki a háromhetes klinikai kezelés után az összes gyógyszertől megszabadult.

Kijött a klinikáról is visszatér a képernyőre Bálint ToncsiBálint Antónia elhagyta azt az klinikát, ahol végül két hét helyett hármat töltött. A modell cáfolja a híreket, miszerint idegösszeomlás vagy gyógyszerfüggőség miatt került volna be: altatót tíz éve szedett, most leginkább a vérnyomáscsökkentőről „hozták le”. „Az ember néha rosszul érzi magát. Egy ájurvédikus klinikára feküdtem be, ahol kitisztították a szervezetemet – orvosok, nem természetgyógyászok. Valóban szedtem gyógyszereket, de nem altatót. Az már tíz évvel ezelőtt volt, nem is értem, hogy gondolhatja bárki, hogy egy négyéves kislány mellett be tudnám magam altatózni. Többek között vérnyomáscsökkentőt szedtem, hiszen a Laci körüli hercehurca miatt a vérnyomásom az egekbe szökött, egyszer még az ügyeletet is ki kellett hívni” – céloz Toncsi Földesi-Szabó Lászlóra, gyermeke édesapjára, aki jelenleg börtönben tölti büntetését.

Antóniát azonban a klinikán nemcsak a gyógyszerektől, lerakódott méreganyagoktól, hanem a centiméterektől is megszabadították. „Ugyanannyi kiló vagyok, mint amikor bementem, a derekam körül azonban nyolc centit, a combomnál négyet, a karomon pedig három centit fogytam. Nem is tudom, mi jót tettem, hogy én megkaptam ezt a lehetőséget.” Persze a háromhetes kúra nem egy leányálom, kezdve azzal, hogy a bennlakóknak reggel hatkor kell kelniük, és onnantól folyamatos programok várják őket. „Összességében napi négy órát jógáztunk, aminek korábban már az említése hallatán is dührohamot kaptam. Hatkor keltünk, hétkor már jógáztunk, aztán jött egy másfél órás terápia, és csak ezután reggelizhettünk. Ezek a terápiák, amiből egyébként napi három is volt, felkészítették arra a szervezetet, hogy ki fog tisztulni. Az első két hét után éreztem, hogy még nem vagyok 100%-os, így ráhúztam még egy hetet. Nem volt egyszerű, de szerencsére Babi ott volt mellettem egy panzióban, ahol apukám vigyázott rá” – mesélte Antónia, aki életmódváltáson esett át, még ha korábban irtózott is ettől a szótól. „Az emberek már csak akkor mennek el, amikor baj van. Azt hiszem megérezhettem valamit, mert még időben elkaptam és megelőztem, de hiszem, ha nem vonulok be, akkor pár hónapon belül komoly gondok is lehettek volna.”
Antóniának a szakmai élete is újra sínen van, szeptembertől, amikor kislánya óvodába megy, visszatér a képernyőre. „Egy férfimagazint fogok vezetni a Viasaton” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top