Sztárok

Clooney meleg, Bullock prűd, Matthäus szexfüggő?

A legfrissebb hírek szerint botránykönyvet készül írni George Clooney-ról a volt barátnője. A sztár-exek némelyike pénzért bármire képes, hogy lejárassa híres, egykori szerelmét. Íme, a legelvetemültebbek listája – a teljesség igénye nélkül.

George Clooney exe: Elisabetta Canalis – a méregkeverő
Clooney meleg, Bullock prűd, Matthäus szexfüggő?A recept egyszerű: Végy egy kevésbé ismert európai modellt, turbózd fel, adj mellé egy gazdag és sikeres hollywoodi sztárt, aki eltartja és máris kész az álompár. Elisabetta Canalis hónapokig villogott George Clooney oldalán, de amikor az Oscar-díjas színész kiadta az útját, kimutatta az ezerdolláros mosoly mögött megbúvó foga fehérjét. A nő látszólag gyönyörű. Tökéletes alak, széles mosoly, hibátlan bőr… Ám hiába szép egy alma kívül, ha belül rohad – tartja a mondás. Az egykor prostituáltként dolgozó modell ugyanis megfenyegette Clooney-t, hogy ha nem kap egy olaszországi luxusvillát és egy sok nullával ellátott bankszámlát, akkor kiteregeti a sajtónak minden mocskos titkát. Először csak arra célozgatott, hogy Clooney valójában meleg, később pedig azt szellőztette meg, hogy a sztárnak rengeteg rossz szokása van, és képtelenség vele együtt élni. Valami azt súgja, hogy a botránykönyv nem fog megszületni, Clooney inkább fizet.

Sandra Bullock exférje: Jesse James – a Patkány
Clooney meleg, Bullock prűd, Matthäus szexfüggő?Minden idők legrosszabb exférje kétségtelenül Jesse James. Az amerikai lapok által csak Patkánynak becézett főemlős folyamatosan csalta feleségét. Azt hihette, hogy perverz szexbulijainak titkai soha nem derülnek ki és élete végéig élvezheti felesége vagyonát. De egyik szeretője mindent elfecsegett az újságoknak, így Sandra nem sokat teketóriázott: kidobta hűtlen férjét.  Mit tehet ezek után egy olyan férfi, aki egyébként semmihez sem ért, csak ahhoz, hogy költse el felesége vagyonát? A válasz: eladta saját házassági sztoriját az újságoknak, és még könyvet is írt. Aligha nevezhetnénk elegáns húzásnak. James a könyvében részletesen leírja, hogy volt felesége mennyire rossz szerető volt az ágyban és hogy nem volt hajlandó náci tisztnek öltözni, pedig őt ez a szerepjáték izgatja. Az Oscar-díjas Bullock próbálta úrinőként kezelni exe aljas támadásait: „sajnálom azt, ami történt, elengedtem őt, és megyek tovább az úton.”

Clooney meleg, Bullock prűd, Matthäus szexfüggő?Lothar Matthäus exfelesége: Liliana – a sértett
Mindössze egy évig tartott Lothar Matthäus és negyedik felesége, az ukrán modell, Kristina Liliana Csudinova házassága. A szakítás után nem kellett sokat várni Liliana első nyilatkozatára, a modell elmondása szerint Matthäus mániákus szexfüggő. „Amellett, hogy egy nagyon buta ember, Lothar szexmániás. Képtelen türtőztetni nemi vágyát és ebből kifolyólag megbízhatatlan… Kezeltette már magát erre specializálódott klinikákon, de nem ért semmit. Egyszerűen szexfüggőségben szenved” – teregette ki a szennyest a sértődött Liliana, akiről még a házassága idején olyan fotók kerültek elő, amelyeken jól láthatóan egy hajón csókolózik egy idegen férfival.

Clooney meleg, Bullock prűd, Matthäus szexfüggő?Goldie Hawn exférje: Bill Hudson – a pénzéhes
Habár a színésznő már évek óta Kurt Russel párja, előző férje és két gyermeke apja, Bill Hudson idén döntötte el, hogy tollat ragad és leleplező könyvet ír volt nejéről. Nyilván nem azért, mert korpásodik a haja… A 61 éves amerikai énekes azt sérelmezi készülő könyvében, hogy 1980-ban bekövetkezett válásuk után kizárták gyermekei életéből. Hudson ezért nem csak volt nejét, de annak új párját is okolja. A készülő kötetnek már kiadója is van és idén ősszel kapható lesz a nagy leleplező mű az amerikai könyvesboltokban.

Itthon is akadnak kedves exek
A magyar sztárok közül Tóth Vera esete volt emlékezetes zenésztársával, Dobival. Miután szakítottak, a férfi a Claudia-show felvételén beszélt arról, hogy valósággal megfojtotta őt a lány birtoklási vágya. A zenész szerint az énekesnő folyton megsértődött, és igyekezett lelkiismeret-furdalást okozni neki, hogy még jobban magához láncolja.

Tóth Vera és Dobi
Tóth Vera és Dobi
Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Kovács Lázár és Bíró Andrea
Kovács Lázár és Bíró Andrea
Fotó: Gálos Samu Mihály / RTL Klub Sajtóklub

Kovács Lázár exszeretője – aki kikérte magának, hogy egyéjszakás kalandnak titulálják a lapok –, Bíró Andrea azt mondta: elkeseredésében fordult a médiához, mert egyedül maradt a szakácstól született fiával és nem kapott semmilyen segítséget. Az első cikkben még név nélkül szerepelt a sztárséf, de alig egy hét után minden kiderült, és elindul az egykori szeretők csatája. Lázár bulvárpizzának nevezte a nőt, aki így reagált a sértésre. „Elmondhatnám én is az igazságot, hogy K. Lázárnak mekkora a f***, milyen a szexuális teljesítménye, hogyan szereti a szexet, mert most már lassan oda lyukadunk ki…” – írta a fiatal nő egy internetes oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top